2010. június 26., szombat

Uj bejegyzes, uj bejegyzes.... :)
Elnezest a reg nem jelentkezesert, de nem csalodtam, valahogy igy kepzeltem el a nyaram.. :)
Reggel 8-tol este 7-ig dolgozok, 7 utan pedig vagy elalszom, elalszom vagy elalszom vagy elmegyek itthonrol.. :) A hetvegeim : dolgozom, vagy ha nem akkor futok el itthonrol! A szobam tele van csuszomaszokkal es 100labuakkal,fent az egerek uraljak a hazat! Nagyon sok meselnivalom osszegyult mar es igerem be is fogom potolni amint lesz par szabad oram!
Most ismet bucsuzom mert az itteni "kis csaladommal" megyek szulinapi vacsorazni :P
Csak Dori hianyzik Washingtonbol!!!! Miss U Dori!!
Puszi mindenkinek, szep hetveget!!!

Ui.: el sem hiszem, mar csak par nap es latom noverem es csaladjat!! Emberek, junius van, el tudjatok ezt kepzelni?? Mar 9 honapja itt lennek?? Penteken landolnak, jo utazast nekik!! :) Juhuuu!!

5 megjegyzés:

  1. És a kis családoddal igen jól sikerült a vacsora :). Zsófi, köszi, hogy elhívtál, az étterem eszméletlen jó, a kaja isteni volt!!!
    Már 11 hónapja nem ettem csirkecombot, de ma végre igen, és kézzel ettem. Az angol lány furin nézett rám :).

    Ja és extra nagy köszönet, hogy adtál szószt a rizsemre :).

    VálaszTörlés
  2. Zsófim!!!

    Holnap gondolj rám déltől, vagyis nálatok hajnali 6-kor, ugyanis államvizsgázom!!! Hiányzol nagyon, tavaly ilyenkor már az volt a legnagyobb bajunk, h milyen piákat vigyünk soundra.... :( bezzeg most nem megyünk:(

    Ja, köszönöm a képeslapot, kár, hogy nem tudunk beszélni skype-on, de holnapután már annyi időm lesz, mint a tenger és akkor írok neked!

    Sok puszi, a százlábúakat, meg üsd vágd, ne sajnáld!!! :D

    VálaszTörlés
  3. ....hogy el tudjuk e képzelni?..az nem kifejezés!!!Az a 9hónap,jó lesz 10nek is,hisz ami maradt,az 2,értitek KETTŐ hónap van CSAK hátra :)Ahogy mondanád:juhuuuuuu meg juppiiii :)
    A különböző kis lakóiddal pedig,jobb ha megbarátkozol,hisz úgy tűnik,nem sok mindent tehetsz ellenük,ha csak le nem csapod őket,persze ha utoléred a fürge lábú kis szörnyeket :)

    Sok puszi s miegymás :) Most már tényleg siess!
    Nagyon hiányzol!!!

    VálaszTörlés
  4. Ooohhhh, I'm completely blown away :) I miss U too!!!!! Nem baj, augusztus 24-től nem szabadulsz tőlem minimum 2 hétig. Lesz az 3 is talán, már nem emlékszem pontosan xD Nővéredékkel pedig nagyon jó szórakozást! Have fun! Hozzál egy kavicsot a Bahamákról :)

    Puszi

    VálaszTörlés
  5. Zsófi, nekem egy kis szigetet hozzál a Bahamákról, türkizkék tengervízzel. Köszi!

    VálaszTörlés